Hizmetlerimiz

Fibertaşfombeton

Fibertaşfombeton, çığır açan yepyeni dış duvar (prekast) konseptidir. Diğer çözümlere kıyasla daha Hafif… Estetik… Ekonomik… Hızlı… ve son derece güvenilir… Tüm bu üstünlükleri yanında suya, ısıya, yangına ve özellikle de depreme dayanıklı olması açısından, cephe kaplamaları arasında düşük işletme maliyetine sahip fonksiyonel bir sistemdir.

Çelik Karkaslı

Prekast Fibertaşfobeton 10-15 mm kalınlıkta üretilen, alkaliye dayanıklı cam elyafı ile takviye edilmiş bir beton türüdür. Kolay kalıplama ve her tür kalıba döküm kolaylığı ile iyi bir dekorasyon malzemesi olduğu kadar, çelik karkasla takviye edilerek istenen geometri ve istenen boyutta panel haline getirilerek iyi bir cephe kaplama malzemesi olabilen, uzun ömürlü ve yüksek dayanımlı bir yapı malzemesidir.

Dekoratif

Günümüzde prekast üretiminde, betonarme teknolojisiyle elde edilmesi imkansız tradisyonel ve kültürel formlar, sadece FİBERTAŞFOMBETON’un benzersiz üstünlüklerinden yararlanarak hayata geçer. FİBERTAŞFOMBETON, mimara başka hiçbir materyalin sağlayamayacağı sınırsız bir tasarım serbestisi tanır. 

Güneş Kırıcılar

Güneş kırıcı malzemeler sayesinde güneş ışınları istenilen oranda kesilir, hava akımının bir kısmının geçişine izin verilir. Malzemenin üstün yangın dayanımı değerleri ile özellikle binaların yangın merdiveni çevreleri Fibertaşfombeton güneş kırıcı malzemeler ile kaplanmaktadır.

Günes kırıcı tasarımları, binanın genel konseptine uygun olarak çok farklı şekillerde yapılabilmektedir. Fibrobeton güneş kırıcı malzemelerin arkasından farklı aydınlatma elemanları ile yapılan çözümler malzemenin gölgelenmeden kaynaklanan tasarım kabiliyetini de arttırmaktadır.

Transbeton

Işık geçiren betonun yeni modeli Fibertaş-Transbeton pXL®  tüm iç ve dış mekanlarda farklı amaçlarla kullanılabiliyor. Fibertaş-Transbeton pXL® panellerin yüzeylerindeki  ışık noktaları, LCD ekranlardaki pikseller gibi homojen bir şekilde dağılmış şekilde görünüyor. Fibertaş-Transbeton pXL ® teknolojisi ile sadece düz paneller değil, katlanmış veya eğri formlar ile boş gövdeler gibi 3 boyutlu objeler de yaratmak mümkün.